Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

GeluidsinstallatiesEr zijn 3 producten.

Geluidsinstallaties

Onderstaande geluidsinstallaties werken perfect in combinatie met de beamers die u bij ons kunt huren. Wij verhuren twee verschillende soorten geluidsinstallaties: actieve speakers en mobiele geluidsinstallaties. De geluidssets hebben overeenkomsten maar ook belangrijke verschillen.

Actieve speakers huren

Een actieve speaker is eigenlijk een geluidinstallatie waar u al uw afspeelapparatuur op aan kunt sluiten. Een actieve speaker ziet er uit als een hele grote speaker en op de achterkant zitten veel verschillende aansluitingen. Dit komt omdat er een versterker zit ingebouwd in de speaker. U kunt hier dus uw mp3 speler, telefoon, laptop, cd speler en andere afspeelapparatuur op aansluiten. Ook kunt u hier een microfoon op aansluiten die u overigens ook bij ons kunt huren.

Mobiele geluidsinstallaties huren

Een mobiele geluidsinstallatie is in feite ook een actieve speaker, maar dan met een ingebouwde accu. Ook hier kunt u dus al uw afspeelapparatuur op aansluiten. De accu’s gaan vaak 10+ uur mee. Ideaal dus als u geluid nodig heeft maar er geen stroom in de buurt is. Ook hoeft u dus niet met verlengkabels in de weer. Over het algemeen zijn geluidsinstallaties met een accu iets minder krachtig dan de normale actieve speakers. Als u geluid nodig heeft voor groepen van 35+ personen raden wij aan om de 300W actieve speaker te huren.

Mandje  

Geen producten

Bezorgen 0,00 €

Totaal aanbetaling 0,00 €

 

Mandje Afrekenen